Sąšauka „Pagalbos mokiniui specialistų ir mokytojų padėjėjų bendradarbiavimas siekiant SUP mokinių asmeninės pažangos ir emocinio komforto“

Trečiadienis, 06 kovo 2024 18:12
Kovo 6 d. vyko nuotolinė Raseinių r. Viduklės Simono Stanevičiaus gimnazijos ir Jurbarko Naujamiesčio progimnazijos švietimo pagalbos specialistų ir mokytojų padėjėjų sąšauka „Pagalbos mokiniui specialistų ir mokytojų padėjėjų bendradarbiavimas siekiant SUP mokinių asmeninės pažangos ir emocinio komforto“. Tai jau antras šių ugdymo įstaigų tokio pobūdžio metodinis renginys. Sąšauką inicijavo Raseinių r. Viduklės Simono Stanevičiaus gimnazijos socialinė pedagogė metodininkė Romena Antanavičienė ir Jurbarko Naujamiesčio progimnazijos socialinė pedagogė Saulena Lukšienė. Susitikimą moderavo socialinė pedagogė metodininkė Romena Antanavičienė, situaciją abiejose ugdymo įstaigose pristatė direktoriaus pavaduotoja ugdymui Jolanta Jonaitienė ir direktoriaus pavaduotoja ugdymui Loreta Undraitytė.
Šį kartą didžiausias dėmesys buvo skirtas mokytojo padėjėjų darbui. Savo patirtimis dalinosi mūsiškės Lina Radžienė ir Reda Sabutienė. Akivaizdu, jog problemos ir darbo specifika vidukliškių ir jurbarkiečių panašios, tačiau viena kita idėja apsikeitėme. Pajutusios gerą tarpusavio ryšį nusprendėme, jog jau laikas susitikti „gyvai“. Sprendimą turėtume įgyvendinti šių mokslo metų pabaigoje.
sašauka 01
sašauka 02
 
Skaityti 15 kartai Atnaujinta Ketvirtadienis, 07 kovo 2024 23:45

Kontaktai

Jurbarko Naujamiesčio progimnazija
Kalninės g. 39,  LT–74179 Jurbarkas 
Savivaldybės biudžetinė įstaiga
Duomenys kaupiami ir saugomi Juridinių asmenų registre, kodas 190917932 
+370 447 51090
info@jnp.lt

Naujienlaiškis