1D klasės mokiniai viešėjo savivaldybėje

Penktadienis, 09 vasario 2024 16:44
Šiandien savivaldybėje viešėjo Jurbarko Naujamiesčio progimnazijos 1D klasės mokiniai kartu su savo mokytoja Aušra Pilecke ir Jurbarko švietimo centro karjeros specialiste Justina Bastiene.
Moksleivius priėmęs rajono savivaldybės meras Skirmantas Mockevičius vaikams ne tik papasakojo apie mero instituciją ir darbą savivaldoje, bet ir pakvietė juos „pasimatuoti“ rajono vadovo kėdę, kartu garsiai išsakant po vieną savo idėją, kurią jie įgyvendintų būdami merais.
Tarpe beveik dvidešimties labai skirtingų svajonių buvo ne tik atrakcionų parko, daugiaaukščio viešbučio, kino salės, didelio prekybos centro, baseino ir vaikų žaidimo kambario statybos, bet ir noras Jurbarke surengti didelę šventę vaikams. O atsakydamas į vaikų užduotus klausimus Savivaldybės meras turėjo gerokai pasukti galvą ne tik prisimindamas kuo norėjo būti užaugęs ar linksmiausią mokyklos nuotykį, bet ir mintinai atlikdamas matematines užduotis. Naujamiesčio progimnazijos pirmokai buvo labai žingeidūs, todėl susitikimo metu ne tik patenkino savo smalsumą, bet ir praturtino žinias apie Vietos savivaldą.
 
 
Informacija iš www.jurbarkas.lt 
Skaityti 21 kartai Atnaujinta Penktadienis, 09 vasario 2024 17:08

Kontaktai

Jurbarko Naujamiesčio progimnazija
Kalninės g. 39,  LT–74179 Jurbarkas 
Savivaldybės biudžetinė įstaiga
Duomenys kaupiami ir saugomi Juridinių asmenų registre, kodas 190917932 
+370 447 51090
info@jnp.lt

Naujienlaiškis